Winterstalling voor uw Jacht

Wij kunnen uw jacht altijd vervoeren

Naast de Roodberg Hydraulische botenwagen, hebben wij ook een opstelplaats voor een kraan die tot 150 ton belast kan worden (met een spreiding van 10 meter).

Schoon

In de opslaghallen mogen geen werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo houden wij de hal en uw jacht schoon en stofvrij.

Warmte en ventilatie

Onze stallingshallen zijn gloednieuw en uitstekend geïsoleerd. Ze worden verwarmd en geventileerd om vocht te verdrijven en condens te voorkomen.

Veilig en voorspoedig uit het water

Onze hallen liggen direct aan eigen water. U kunt gewoon varen tot aan onze kade, die nog geen 100 meter van de hallen verwijderd is. Een risicovolle, lange rit van het water naar de opslag is dus niet nodig.

Onze Roodberg Hydraulische botenwagen kan tot 60 ton dragen en is in de breedte, lengte en hoogte te verstellen. Deze wagen rijden wij via één van de twee beschikbare hellingen onder uw schip.

Met grote hydraulische stempels, die voorzien zijn van zacht beschermingsmateriaal, wordt uw jacht uit het water getild en op de kant gereden. Na de eerste reiniging in de wasstraat, gaat uw jacht in één beweging door naar de berging of bewerkingshal.

Onderhoud is zó in te plannen

Een nieuwe laag anti-fouling, een uitgebreide poetsbeurt of een reparatie kan snel ingepland worden. Op de pagina jachtonderhoud vindt u meer informatie over het installatie- en onderhoudswerk dat wij tijdens de stallingsperiode voor u kunnen uitvoeren.

Veilig

Het terrein in Drimmelen is volledig omheind. De stallingshallen zijn 6 dagen per week overdag open en voor zover nodig i.v.m. werkzaamheden. U heeft op afspraak toegang tot uw jacht, nadat u zich gemeld heeft bij de balie.

’s Nachts is het terrein afgesloten. Uiteraard zijn de jachtfaciliteiten voorzien van een brand- en inbraakalarmsysteem. Het gehele terrein is voorzien van 24/7 camerabeveiliging.

Faciliteiten

Naast veel stalling- en onderhoud ruimte, zijn er namelijk allerlei extra faciliteiten:

 • 18.000 m² buiten- en 5.000 m² binnenstallingsruimte.
 • Veilige, schone, droge en verwarmde stallingshallen.
 • Luxe hal van 50 x 50 x 12,5 meter.
 • Straal- en spuithal van 50 x 10 x 10,5 meter.
 • Bewerkingshal van 50 x 25 x 13,5 meter.
 • Roodberg hydraulische botenwagen met een draagkracht tot 80 ton.
 • Hijsmogelijkheden tot 150 ton.
 • Laad- en loskade van 65 meter met een diepgang van 3,5 meter.
 • Trailer helling van 8 meter breed en 50 meter lang, met een hellinghoek van 7°.
 • Wasplaats die voldoet aan alle hedendaagse milieuvereisten.
 • Eigen haven met afmeermogelijkheden.
 • Openingstijden 5 dagen per week.

Op onze locatie in Drimmelen staat echt een volledig ‘jacht pakket’ tot uw beschikking. U bepaalt zelf waar u wel en niet gebruik van maakt. Daarin bent u volledig vrij.

Over Drimmelen Yacht Center

Wij zijn een full service bedrijf voor jachten en maken onderdeel uit van De Koninggroep uit Oosterhout. Meer achtergrondinformatie kunt u vinden op de Over Drimmelen pagina.

Meer weten en/of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten en/of om een afspraak te maken. Dan kunt u met eigen ogen de stalling- en overige faciliteiten bekijken. Wij maken graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven en te laten zien welke ruime plaatsen eventueel beschikbaar zijn voor uw jacht.