Stalling en winterberging bij Drimmelen Yacht Center

Impressie video van ons Yacht Center

Vraag hier uw offerte voor de stalling aan

Stalling en winterberging 

Bij Drimmelen Yacht Center kunt u terecht voor stalling en winterberging van uw jacht. Op ons terrein in Drimmelen hebben wij gloednieuwe stallingsfaciliteiten: 18.000 m² buiten- en 5.000 m² binnenstallingsruimte. Onze stallingshallen zijn gloednieuw en uitstekend geïsoleerd. Ze worden verwarmd en geventileerd om vocht te verdrijven en condens te voorkomen. Onze hallen liggen direct aan eigen water. Dit maakt de lange rit van het water naar de opslag voortaan onnodig.


Geniet van de voordelen

   • Schone- en stofvrije stalling.

   • Veilig en voorspoedig uit het water.

   • 24/7 beveiliging.

   • 5 dagen per week geopend.

   • Hijskracht tot 150 ton.

   • Eigen haven met afmeermogelijkheden.

   • Wasplaats die voldoet aan alle milieuvereisten.


Onderhoud en reparaties

Een groot voordeel is dat u ook gedurende de winter gebruik kunt blijven maken van onze diensten voor onderhoud en reparaties. Naast stalling en winterberging bieden wij namelijk ook jachtonderhoud en jachtreparatie aan. Een nieuwe laag anti-fouling, een uitgebreide poetsbeurt of een reparatie kan snel ingepland worden. 

Bent u geïnteresseerd in de stalling en winterberging van uw jacht? U bent van harte welkom bij Drimmelen Yacht Center. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken. Dan kunt u met eigen ogen onze stalling- en overige faciliteiten bekijken. Wij maken graag tijd vrij om een uitgebreide rondleiding te geven en te laten zien welke ruime plaatsen beschikbaar zijn voor uw jacht.

Antifouling laten aanbrengen door onze specialisten?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. De specialisten van Drimmelen Yacht Center staan u graag met raad en daad terzijde.